جاروبرقی

ایده ساخت جاروبرقی

رایحه نشستن قطرات آب روی خاک برای همه‌ی ما تداعی‌کننده یک حس نوستالژیکه؛ اما خود گرد و غبار به همون اندازه جالب نیست. واقعیت اینه که هیچ کدوم از ما حضور گرد و غبار رو توی زندگی عادیمون دوست نداریم همین امر باعث شد تا خلق جاروبرقی شکل بگیره.

در سال 1860 جاروبرقی دستی برای اولین بار توسط دانیل هس در ایالات متحده معرفی شد. جاروبرقی دانیل هس از یک اتصال چرخشی برای ایجاد مکش و جمع آوری گرد و غبار با کمک برس چرخان استفاده می‌کرد.

این اختراع در اون سال‌ها با عنوان رفتگر فرش شناخته می‌شد. این دستگاه دارای دو ظرف پر از آب بود تا پس از جذب گرد و غبار از پخش شدن اون‌ها در خونه جلوگیری کنه. در واقع آب از داخل محفظه روی برس‌های جاروبرقی پاشیده می‌شد و سپس دستگاه شروع به حرکت می‌کرد.

سال‌ها بعد، در بریتانیا، شخصی تغییرات عجیبی در جاروبرقی ایجاد کرد، در واقع از یک موتور بنزینی برای ساخت جاروبرقی استفاده نمود، طراحی این جارو شبیه به یک سبد خرید بود چراکه می‌تونسنت با اتصال چرخ‌ها حرکت کنه. دستگاه در بیرون از خانه روشن می‌شد و با کمک شیلنگ اتصال فضای داخل رو تمیز می‌کرد.

سال‌ها از این وسیله برای پاکسازی سطح شهر لندن استفاده می‌شد اما به دلیل ایجاد سر و صدای زیاد و گرد و غبار بیش از حد، پس از مدتی استفاده از این مدل جارو برقی منسوخ شد.

به همین ترتیب، مخترعان مختلفی در طول تاریخ به تکامل محصولی که جاروبرقی امروزی باشه کمک کردند. هر چه مزایای این دستگاه بیشتر مشخص شد، طرفداران بیشتری هم پیدا کرد.

با ایجاد خلاء وجود جاروبرقی در زندگی مردم، سطح سلامت و رفاه خونواده‌ها بیش از پیش بالا رفت و با تولید این محصول به افرادی که در اثر گرد و غبار دچار ناراحتی‌های تنفسی شده بودند نیز کمک بزرگی شد و علاوه بر اون وجود جاروبرقی کار افراد خونه‌دار رو هم بسیار آسونتر کرد.

در ابتدا جاروبرقی یک کالای لوکس بود و در دسترس همه نبود. اما پس از جنگ جهانی دوم، طبقه متوسط نیز می‌تونستن جارو برقی رو بخرند. در نتیجه رفته رفته این دستگاه بخشی از زندگی بیشتر خانواده‌ها شد.

امکانات، کاربردها و ویژگی جاروبرقی‌ها به مرور به روزرسانی شد، مهمترین موارد بهبود یافته عبارتند از:

– قدرت مکش

– وزن جاروبرقی

– قابلیت مانور

اما صدای جاروبرقی همچنان بزرگترین ایرادی هست که میشه به جاروبرقی وارد کرد، جاروبرقی یکی از پر سر و صداترین لوازم خونه هست و صدای کم اون یکی از مزیت‌های رقابتی این محصول در بازار امروزی است که خوشبختانه جاروبرقی‌های وینسنت با تولید صدای کمتر از 80 دسی بل این مشکل رو بر طرف کردن.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *